HU   EN
FOGLALJON ONLINE

A legjobb ajánlatért hívja:
Tel.: (+36) 30 236 0696
E-mail: info@corvinlux.com
ELHELYEZKEDÉS
Apartman elhelyezkedés: Budapest központjában

Köszöntjük a Corvin Lux Aparthotel weboldalán

A Corvin Lux Aparthotel különböző méretű, egyedi berendezésű apartmanokkal várja vendégeit. Minden apartman modern konyhával és síkképernyős tévével felszerelt, illetve minden apartmanhoz erkély vagy terasz tartozik, ami a csendes belső udvarra vagy a gyalogosoknak fenntartott Corvin sétányra néz. 

A belváros közelsége teszi még vonzóbbá a hotelt az idelátogatók számára. A centrum könnyen megközelíthető akár gyalogosan is, vagy a Corvin negyed megállóhelyről induló villamos, metró és buszjáratok a főváros minden részébe közlekednek. A Corvin Lux szálloda Budapest történelmi, Józsefváros kerületében található, mely jól ismert múzeumairól, tereiről és palotaépületeiről. 

A hotel Budapest új fejlesztésű negyedében található a Corvin sétányon, mely a „város a városban” nevet kapta. A látogatók mindent megtalálnak itt, ami a kényelmes tartózkodásukhoz szükséges lehet: új építésű bevásárló központ mellett, az új-belváros legmodernebb wellness-fittness létesítménye is a sétányon található, néhány lépésre a hoteltől, melyben úszómedence és edzőterem kínál kellemes kikapcsolódást." íZlésesen berendezett, jól felszerelt, tiszta szoba, 
ahol végre nem 2 egymás mellé tolt matracon kell aludni! :O) "
Ildikó - Nussbaumen bei Baden


" Very nice apartment, nice people. Go for it!!!! "
Lucian - Bucharest


"Lovely staff !! lovely big rooms and very nice modern decor!!!! "
anonymus