HU   EN
FOGLALJON ONLINE

A legjobb ajánlatért hívja:
Tel.: (+36) 30 236 0696
E-mail: info@corvinlux.com
ELHELYEZKEDÉS
Apartman elhelyezkedés: Budapest központjában

Apartmanok

 - Superior Studio
A tágas, 35m2-es apartman amerikai konyhával rendelkezik. 91 cm átmérőjű síkképernyős tv nemzetközi csatornákkal és ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférés van az apartmanban. A hozzá tartozó erkély a Corvin sétányra néz. Ez a barátságos studio maximum 2 embert tud elszállásolni


már 40 €-tól
 - Superior Studio
A Superior Studio által nyújtottakon kívül ez az apartman egy tágas, bútorozott erkéllyel rendelkezik, és egy gőzkabinnal a fürdőszobában, ami még élvezetesebbé teszi az itt tartózkodást. Ez a barátságos studio maximum 2 embert tud elszállásolni.


már 40 €-tól
 - Deluxe egy hálószobás
Az apartmanban egy tágas nappali van, ahol egy 2 személyes kanapé található és egy saját erkély is tartozik hozzá. Egy teljesen felszerelt amerikai konyha kapcsolódik a nappalihoz, a hálószobában pedig egy francia ágy kapott helyet. Ez az apartman kiváló hosszú tartózkodás esetére is, maximum 4 fő elszállásolására alkalmas.


már 59 €-tól
 - Deluxe egy háloszobás
A Superior 1 hálószobás apartmannál leírtakon felül ez az apartman rendelkezik egy nagy, tágas terasszal, ami a Corvin sétányra néz, egy 116 cm-es síkképernyős tv-vel valamint egy hidrokabinnal a fürdőszobában, ami az itt tartózkodást még kellemesebbé teszi. Ez az apartman maximum 4 fő elszállásolására alkalmas.


már 59 €-tól
 - Executive két hálószobás

Az apartman retro stílusú, egy tágas 30m2-es nappalival, teljesen felszerelt amerikai konyhával és 2 hálószobával rendelkezik. Az egyik szobában egy francia ágy kapott helyet, a másikban pedig 2 különálló ágy. Egy kis terasz is tartozik az apartmanhoz, ami a csendes belső udvarra néz. Az apartman 6 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, de lehetőség van akár 8 fő elhelyezésére is, mivel a nappaliban 2 kinyitható kanapé található.


már 119 €-tól